Focussen Vlaanderen
Contact maken met je beleving
Nieuws
Eerste Advanced Training Relational Wholebody Focusing (WBF) was een succes in BelgiŽ

In april 2017 beëindigde ik met grote voldoening de Advanced Training in Relational WBF. Gedurende twee jaar kwamen we 4 keer 4 dagen samen met een internationale groep in het domein Koningsteen (Kapelle o/d Bos) onder begeleiding van Karen Whalen en Katrijn Van Loock.

Essentiële elementen in de training  waren “grounded presence”, “ tracking my own inner directed movements”, “stepping back and letting your body do it for you” and “ being with the not knowing”.

Vanuit een sterke verbinding met “Me here” in grounded presence  oefenden we onszelf om de stap te zetten naar "relational grounded presence" (We here), als bron van informatie en groei.

Een meer dynamische heen en weer manier van focussen kon zich zo veilig ontwikkelen, de “Wholebody Heartfelt Conversation”. 

De training evolueerde mooi naar het relationeel contact maken met de verschillen in de andere. De rijkdom hiervan uitte zich in een bijzondere groepsdynamiek waarin de eigenheid van elke deelnemer in al haar kracht en creativiteit tot uiting kwam.

Something is happening in Europe in a wholebody way and carrying forward.  

Een nieuwe training start in November 2017.  

Lara Peumans

Terug naar overzicht
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?