Focussen Vlaanderen
Contact maken met je beleving
Nieuws
Vooraankondiging FocusNetwerkdag Nederland 2015

Op zaterdag 14 november 2015 is de jaarlijkse Focusnetwerkdag gepland. Een dag waarin iedereen die iets met Focussen heeft van harte welkom is! 

Naast enkele plenaire activiteiten zijn er een  workshops en presentaties die geheel in het teken staan van Ons hart: Wat gaat er door je heen als je je hart volgt? Als iets je uit het hart gegrepen is? Als je met hart en ziel aan het werk bent? Als je je hart ophaalt, oplucht of als je hart van goud is? Al deze uitdrukkingen zijn ons zo bekend, maar hoe is het nu werkelijk als je je hart aandacht geeft? Als je het uitnodigt om zich te roeren en probeert ernaar te luisteren?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond deze Focusnetwerkdag en het aanbod aan activiteiten, stuur dan een email aan Evelien Kroese, e.kroese@xs4all.nl. Je ontvangt het laatste nieuws over het programma en we sturen je regelmatig een online Hartversterker. Aanmelden voor de Focusnetwerkdag zelf vindt plaats  in een later stadium. Locatie is dit jaar conferentiecentrum Hoorneboeg in Hilversum. Zie http://www.hoorneboeg.nl/

Het organiserend comité: Aukje Strandstra, Wilja Westerhof, Evelien Kroese en Marlijn Blok

Terug naar overzicht
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?