Focussen Vlaanderen
Contact maken met je beleving
Focussen in psychotherapie
Terug naar overzicht
SWYNGEDOUW Tine
Contactgegevens
Adres: Meugenslaan 13, 3010 KESSEL-LO
Mail versturen
Telefoon: +32 0484 23 73 42
Hoe ben ik therapeut geworden?

Na mijn studies tot klinisch psycholoog (KULeuven, 1990) volgde ik de opleiding cliëntgericht-experiëntiële psychotherapie (KULeuven, 1993). Het is tijdens deze psychotherapie-opleiding dat ik mijn eerste workshop focussen volgde bij Mia Leijssen. Daarna ben ik voornamelijk opgeleid door Ann Weiser Cornell.

Ik werd erkend als FOT (Focusing-Oriented Psychotherapist) tijdens de Advanced and Certification Weeklong in Chicago in juli 1995 (opleiders: Gene Gendlin, Janet Klein, Mary McGuire en Reva Bernstein).

Sindsdien blijf ik regelmatig workshops en congressen volgen.  Ik neem ook deel aan de studiegroep "Focussen in Therapie" van Focussen Vlaanderen.

Wat bied ik aan?

Focussen en het experiëntiële gedachtegoed staan centraal in mijn manier van werken als individuele psychotherapeut en als supervisor.

Ik bied dus individuele psychotherapie aan voor jongeren en volwassenen.

Door de jaren ontwikkelde ik een bijzondere interesse voor het werken rond traumaverwerking, depressie, rouw, burn-out, CVS, fibromyalgie en kanker.

Ik bied ook supervisie aan i.v.m. individuele psychotherapie voor jongeren en volwassenen.

Ik ben ook erkend focustrainer (TFI), certifying coordinator van het Focusing Institute en erkend Inner Relationship Focusing teacher.

Voor meer informatie: www.EFocusing.be


Sinds: 1995
Beroep: Klinisch psychologe-psychotherapeute (zelfstandige)
Basisdiploma: Licentiate klinische psychologie (K.U.Leuven, 1990)
Specialisaties: Postgraduaat cliŽntgericht-experiŽntiŽle psychotherapie (K.U.Leuven, 1993) - Jaartrainingen traumaverwerking - ExistentiŽle psychotherapie binnen de psycho-oncologie.
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?