Focussen Vlaanderen
Contact maken met je beleving
CoŲrdinatoren
Terug naar overzicht
MISSIAEN Claude
Contactgegevens
Adres: Rietgors 21 21, 3010 KESSEL-LO
Mail versturen
Telefoon: +32 016 89 02 71
Hoe ben ik CoŲrdinator geworden?
Ik kwam in contact met Focussen toen ik in 1984 mijn licentiaatsthesis daarover maakte, o.l.v. Mia Leijssen. Sindsdien heeft de microbe me niet meer losgelaten. Ik ervaar focussen als een belangrijke toegevoegde waarde in mijn leven en in mijn therapeutisch werken.
Sinds 1990 begeleid ik groepen en individuen in het ervaringsgericht kennismaken met het Focussen, en dit zowel voor professionals als voor niet-hulpverleners. In 1998 werd ik erkend als coördinator van het Focusing Institute. Als coördinator mocht ik tot nog toe een 8-tal trainers voordragen voor certificering.
Wat bied ik aan?
In postgraduate opleidingen cliëntgerichte psychotherapie verzorg ik sinds 1990 de meeste Focusing onderdelen. Sinds enkele jaren geef ik 'Advanced Focusing' training aan de universiteit van Warschau. In Vlaanderen bied ik momenteel individuele focusingtrajecten aan, naast in-company trainingen in Focusing, voornamelijk in de social profit. De Focusing attitude is bovendien aanwezig is al mijn therapeutische- en trainingsactiviteiten.
Sinds: 1998
Beroep: Psychotherapeut, trainer en supervisor
Basisdiploma: Klinische Psychologie, optie volwassenen
Specialisaties: Opleiding CliŽntgerichte/ExperiŽntiŽle Psychotherapie, KULeuven; Specialisatie ExistentiŽle Psychotherapie, FMS
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?