Focussen Vlaanderen
Contact maken met je beleving
Focustrainers
Terug naar overzicht
VAN RIET Ann
Contactgegevens
Adres: Naamsesteenweg 140, 0502 3001 HEVERLEE
Mail versturen
Telefoon: +32 0474 65 79 43
Hoe ben ik Trainer geworden?
Ik vertelde eens aan iemand hoe belangrijk ik het vond om de vaardigheid te hebben om in je lijf te kunnen onderzoeken wat er klopte en niet klopte, en zo kennis op te doen.
"Ah", zei die persoon, "je bedoelt 'focussen'!"
Ik was verbaasd en blij tegelijk: er was een woord voor wat ik deed, wat ik deed 'bestond'!

Een paar jaar later ben ik aan mijn 'officiële' focustraject begonnen. Ik volgde de 4 focusniveaus en begon aan het traject tot focustrainer.
Focussen werd steeds belangrijker in mijn leven en in mijn werk.

Focussen heeft me twee heel belangrijke dingen gebracht:
- een stevigheid dat de dingen die ik voel voor mij kloppen, een interne referentie. Een interne referentie die ik door mijn aanpassings-talent vaak helemaal kwijtraakte en waardoor ik vaak in de war was;
- en het tweede iets dat focussen me heeft gebracht is de capaciteit om ietsen in mezelf te dragen. Ietsen die vaak pijnlijk zijn, maar die wel willen gezien worden, die willen gevoeld worden, die het zo nodig hebben dat er iemand bij ze is.
En nu kan ik zélf bij die ietsen in mij zijn. Iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden.
Wat bied ik aan?
Bijna 9 en een half jaar geleden ben ik gestart als zelfstandig coach en trainer.
Maar pas sinds 3 jaar noem ik mezelf ondernemer. Ik was op een punt gekomen waarbij ik veel werkte, maar toch weinig verdiende. Mijn verdienmodel klopte niet, mijn aanbod was niet aantrekkelijk genoeg en mijn prijzen waren (véél) te laag.
En daardoor deed ik ook mijn klanten tekort. Ze behaalden niet de resultaten die ze konden behalen, doordat ik enkel losse workshops en coachingsessies aanbood.

Ik ben toen gaan leren hoe het anders kon. Met vallen en opstaan. Ik kwam diepe angsten in mezelf tegen. Kan ik dit wel? Mag ik dit wel? Wat heb ik te bieden dat andere mensen niet kunnen bieden? Kan ik de veiligheid, het vertrouwen, het lef om echt te gaan staan voor wat ik geloof in mezelf vinden?

Het was een hele weg. Hoewel ik voordien al veel geleerd had, zijn de afgelopen 3 jaar het meest vruchtbaar geweest op vlak van zelfkennis (ik ken nu mijn unieke superpowers), zelfvertrouwen (als ik val, kan ik zelf weer opstaan) en loskomen van faalangst en perfectionisme.

Nu help ik zelf slimme sensitieve ondernemers (en ondernemers in spe) om te ontdekken wat hun unieke bijdrage is voor deze wereld, en om deze missie te vertalen in een goed lopend bedrijf.
Waarbij marketing en verkopen een essentieel onderdeel zijn van het leveren van je diensten: even integer, even open, even diepgaand.
Ik begeleid jou graag bij het uitbouwen van je bedrijf!

Sinds: 2013
Beroep: Ondernemerscoach
Basisdiploma: Bio-ingenieur, NLP-trainer, coach, focustrainer
Specialisaties:
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?