Focussen Vlaanderen
Contact maken met je beleving
Focustrainers
Terug naar overzicht
VERMEIREN Isabelle
Contactgegevens
Adres: Rappoortlaan 24, 2580 PUTTE
Mail versturen
Telefoon: +32 0472 430814
Hoe ben ik Trainer geworden?
Ik leerde ongeveer 10 jaar geleden focussen van Lia Zagers. Omdat ik onder de indruk was van het effect op mijn persoonlijk groeiproces, wilde ik het me eigen maken tijdens mijn opleiding tot cliëntgericht psychotherapeut. Regelmatig integreer ik focussen binnen mijn therapeutisch werk en meermaals mocht ik getuige zijn van het stimulerend effect ervan op het proces van mijn cliënten.
Graag vul ik het focusingproces aan met lichaamsgerichte werkvormen die hun oorsprong vinden in taoïstische en meditatieve werkvormen die ik leerde in een driejarige opleiding tot 4 dimensionele lichaamstherapeut. Daarnaast inspireerde Kevin Mc Evenue me tijdens de Summer School (New York, 2011) met wholebody focussen. Het ganse gamma van lichaamsgerichte werkvormen gebruik ik om het focusingproces van cliënten te bevorderen, meer toegankelijk te maken of te ondersteunen en dit steeds op maat en afgestemd op de noden van de cliënt. Respect voor het innerlijk weten en de focusingattitude blijven hierbij de centrale grondtonen.
Tijdens mijn trainingswerk help ik deelnemers om zich het het focusingproces en de focusingattitude eigen te maken en te begeleiden. Eigen aan mijn trainingen is dat deelnemers de kans krijgen om het focusingproces en de focusingattitude te bevorderen en te ondersteunen met lichaamsgerichte werkvormen zonder in het externe directieve door te schieten. Er worden groepen aangeboden voor cliënten en lichaamswerkers. De doelgroep zal steeds duidelijk vermeld worden bij de aankondiging van een groep. Sinds 2010 volg ik een persoonlijk traject tot focusingtrainer bij Claude Missiaen.

Wat bied ik aan?
Sinds: 2010
Beroep: psychotherapeut- focuscoach
Basisdiploma: Bachelor lichamelijke opvoeding, Master psychologie
Specialisaties: clientgericht psychotherapie FMS Turnhout, 4 dimensioneel lichaamswerk
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?