Focussen Vlaanderen
Contact maken met je beleving
Kalender
Terug naar overzicht
Datum: Maandag 3/5/2021
FOCUSINGcursus niveau 4 online
Programma:

Tijdens de cursus Focusing niveau 4 gaan we terug naar de essentie. Je wordt vrijer in het omgaan met alles wat je tot nu toe geleerd hebt. Je leert ook nog beter enkele moeilijke processen die het focussen kunnen blokkeren te hanteren, bijvoorbeeld: omgaan met verschillende gevoelens tegelijk, met de innerlijke criticus, met overweldigd worden, met niks voelen, met beelden,…

Deze cursus staat open voor iedereen die cursus Focusing niveau 3 gevolgd heeft en verder wilt ontwikkelen als focusser en als luisteraar. Het is een ervaringsgerichte cursus. Dat wil zeggen dat we vooral veel gaan oefenen om deze vaardigheid verder in de vingers te krijgen. Er is ook deelname aan een open Focusingavond in PraxisP inbegrepen in deze cursus Focusing niveau 4.

Data: Maandag 3/05/21 en 17/05/21, telkens van 10.00-16.30u + deelname aan een zelf te kiezen open Focusingavond 

In samenwerking met PraxisP 

De training zal omwille van corona online doorgaan.

Ik werk met een kleine groep. Inschrijving in volgorde van betaling.

De cursusprijs bedraagt 245 euro. Inclusief hand-outs, uitgeschreven oefeningen, pen en papier. Gelieve zelf potloden, stiften,… te voorzien.

Wie betaalt voor 3/04/21,  ontvangt een vroegboekkorting van 20 euro en betaalt dus 225 euro.

Na deze cursus Focusing niveau 4 is er voor wie dat wenst de optie om zich bij mij kandidaat te stellen voor een opleiding tot Focusingtrainer en/of specialisatie “Focusing in  psychotherapie.” Wie deze cursus Focusing niveau 4 gevolgd heeft, krijgt eveneens toegang tot vervolgworkshops. 

 

Heb je nog vragen? Wil je meer informatie? Wil je inschrijven?
Stel je vragen en schrijf je in via de paarse knop "meer info" op EFocusing.

Georganiseerd door:
Tine Swyngedouw
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?