Focussen Vlaanderen
Contact maken met je beleving
Kalender
Terug naar overzicht
Datum: Dinsdag 27/4/2021
Open FOCUSINGavond op ZOOM
Programma:

Een open FOCUSINGavond is een ideale kans om focussers uit je regio te ontmoeten, je focusingvaardigheden te oefenen en met andere mensen te focussen dan je vertrouwde focusingpartner.

We starten met een groepsoefening en daarna ga je afwisselend zelf focussen en luisteren naar een focusser, zoals in een focusingpartnerschap. Gelieve te zorgen dat er vrijblijvend crea-materiaal aanwezig is zodat je uitdrukken in geschreven woorden, kleuren, vormen en beelden ook mogelijk is als je dat wenst. Je kan dit doen tijdens en/of na je focusingsessie met je partner.
We sluiten af met een korte uitwisseling in groep. Iets van je ervaring delen, een vraag stellen over focusing,... het kan maar er hoeft niets.

Voor wie minstens een basiscursus focusing of een focusingcursus niveau 1 gevolgd heeft 

De online open FOCUSINGavond gaat telkens door van 20u tot 22u en we maken gebruik van ZOOM.  
 

dinsdag 27/04 Joke Van Hoeck joke@ontspannenopvoeden.be

woensdag 26/05 Tine Swyngedouw tine.swyngedouw@gmail.com

maandag 21/06 Jeroen Breynaert jeroen.breynaert@zoho.com 

Je kan meer info krijgen en je inschrijven door een mail te sturen naar de focusingtrainer die de open FOCUSINGavond organiseert.

Je kan inschrijven voor de open FOCUSINGavond tot en met de vrijdag voorafgaand aan de open FOCUSINGavond. Het gaat door zodra er minimum vier inschrijvingen zijn. Na vrijdag zal je dus een mail ontvangen met de zoomlink en een uitnodiging om het inschrijvingsgeld van €10 over te schrijven.

Van harte welkom! 

Georganiseerd door:
Joke Van Hoeck
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?