Focussen Vlaanderen
Contact maken met je beleving
Focussen en ...
Focussen is niet alleen een vaardigheid die je kan leren en je eigen maken voor je persoonlijke ontwikkeling. Focussen is tevens een vaardigheid met veel toepassingsgebieden. Denk maar aan Focussen en kinderen, Focussen en bedrijven, ... Door focussen toe te voegen aan jouw domein zal je merken dat je de activiteiten binnen jouw domein op een nieuwe en efficiëntere manier kunt uitvoeren. 

“Bijvoorbeeld: Iedereen die in scholen werkt wil dat kinderen plezier krijgen in denken, leren en nieuwsgierig zijn. Maar men wist niet “waar” die ontdekking gebeurt in een kind en hoe je een kind kan helpen “daar” aandacht te geven. Wij hebben specifieke instructies ontwikkeld en onderzocht om dat niveau in een kind te bereiken. “ (uit Gendlin, E.T. (2008). Vision statement for focusing - action steps and projects. The Folio, 21 (1), p. 367.)

Dit deel van onze website is een steeds verder groeiend deel. Er zullen steeds meer nieuwe toepassingsgebieden toegevoegd worden. Wens je op de hoogte te blijven van deze evolutie, dan kan je regelmatig deze pagina bezoeken of intekenen op onze nieuwsbrief. Zo blijf je vanzelf op de hoogte van de nieuwe toepassingsgebieden.
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?