Focussen Vlaanderen
Contact maken met je beleving
Nieuws
vooraankondiging: workshop met Marine de Fréminville:The Transformative Power of the Background Feeling in Focusing
Graag brengen wij u op de hoogte van de vooraankondiging van de uitnodiging voor een tweedaagse workshop met Marine de Fréminville (Québec, Canada): 
The Transformative Power of the Background Feeling in Focusing 

Deze workshop zal plaatshebben in De Binnentuin, psychotherapeutisch centrum te Boutersem op zaterdag 16 en zondag 17 juli 2016 telkens van 10u tot 17u30. 
Wij zouden graag voor eind februari een idee hebben van de interesse voor deze workshop zodat Marine op weg van Canada naar Cambridge (Focusing conference) een bochtje kan plannen naar Boutersem. Eens het duidelijk is dat er voldoende deelnemers zullen zijn en de workshop kan doorgaan zullen de inschrijvingen vanaf 1 maart geopend worden: 
Prijs voor deelname bedraagt 240 euro bij inschrijving tem 30 april nadien bedraagt de prijs 280 euro. inbegrepen: workshop, koffie, lunch, hand-outs. Voorkennis: basiskennis Focusing (level 1) 

Indien je interesse hebt of zeker wil deelnemen kan je een mailtje sturen naar: backgroundfeelingbinnentuin@focusingcenter.be  
en graag in cc: jessie.delooz@gmail.com 

In bijlage de flyer met meer info over de inhoud van deze workshop, aanbevolen literatuur, gegevens van Marine,... 
Indien je nog vragen hebt aarzel niet contact op te nemen met Jessica Delooz via mail of gsm. Met beste groeten, Olivier Gourmet Jessica Delooz
Download documenten :
workshop The Background Feeling
Terug naar overzicht
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?